Aannemer

Voor planning, coördinatie en uitvoering van uw bouwproject

Zoekt u een aannemer, omdat u plannen heeft voor nieuwbouw of een verbouwing? Dan vindt u een uitstekende aannemer in Bouwbedrijf R. Dubbeldam. Wij zijn gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en werken tot ver buiten onze eigen regio. Heeft u een opdracht voor ons als aannemer? Dan beloven we u dat we voor uw bouwproject een uitstekend niveau aan kwaliteit en service leveren.

De aanpak van Bouwbedrijf Dubbeldam

We luisteren goed naar uw wensen. Deze brengen we in kaart en stemmen ons advies daarop af. Wilt u aansluitend een offerte ontvangen? Dan zult u hierin uw wensen vertaald naar de praktijk terugzien. Een duidelijke prijs vooraf in de offerte vinden we correct en vanzelfsprekend. We gaan voor u aan de slag als u akkoord bent met de offerte. Dat doen we praktisch en voortvarend. Dat hoort bij de kenmerken van onze aanpak. Die is namelijk snel, voordelig en uitstekend van kwaliteit. Dat ziet u natuurlijk terug in het eindresultaat.

Wat doet een aannemer eigenlijk?

Een aannemer is als een soort spin in het web. Soms aansturend en soms zelf met de handen uit de mouwen om het werk te doen.

  • Verbouwingen in en rondom uw huis
  • Groot onderhoud
  • Voor het aanbouwen van extra’s, zoals een overkapping of serre
  • Voor de renovatie van uw woning of bedrijfsgebouw
  • Voor de aansturing van individuele klussers

Aannemers vinden we in verschillende groottes qua situatie terug. De één doet de volledige aansturing van een groot project, de ander steekt soms zelf een helpende hand toe als het druk is. Sommige aannemers zijn duizendpoot.

Eind Resultaat

Een echte coördinator die voortdurend weet wie waar mee bezig is en zelf ook voortdurend de handen uit de mouwen steekt. Het kan handig zijn voor u als opdrachtgever om dit type aannemer te treffen. U heeft een direct aanspreekpunt die altijd op de hoogte is van uw situatie en de voortgang van het werk. Vragen over de voortgang? Vragen over de offerte? Vragen over de inhoudelijke kant? U stelt ze allemaal aan dezelfde persoon. Laten we nou bij Bouwbedrijf Dubbeldam precies zo’n type aannemer zijn…

Contact met uw aannemer bij Bouwbedrijf Dubbeldam

We geven u graag nog even de contactgegevens van Bouwbedrijf Dubbeldam. U bereikt ons met een e-mail op het e-mailadres info@bouwbedrijfdubbeldam.nl. Het telefoonnummer 06-22452760 kunt u bellen als u liever direct persoonlijk contact heeft. U kunt ook gebruikmaken van de mogelijkheid om direct een offerte aan te vragen. Gebruik daarvoor de button op de website. Uitstekende kwaliteit, snelheid en en voordelige prijs gewenst? Kies voor de aannemer van Bouwbedrijf Dubbeldam.