Aannemersbedrijf

Nieuwbouw en verbouwen volgens uw wensen en budget

Zoekt u een uitstekend aannemersbedrijf? Dan biedt Bouwbedrijf R. Dubbeldam u uitstekende mogelijkheden. Wij zijn een allround klusbedrijf en hebben onze basis in Hardinxveld-Giessendam. Zijn we een beetje bij u in de buurt gevestigd? Dan is dat wellicht een extra aanleiding om juist ons in te schakelen als uw aannemersbedrijf. We werken niet alleen direct in de eigen regio. Ook als u wat verder weg woont kunt u gewoon een beroep op ons doen. De afstand is niet doorslaggevend. De kwaliteit is dat wel. Dat is ook de reden dat de meeste klanten voor ons kiezen. Dat we daarbij ook een mooie prijs voor uw opdracht berekenen is natuurlijk ook mooi meegenomen.

Een aannemersbedrijf met aandacht voor uw wensen

Bouwbedrijf Dubbeldam is een echt allround aannemersbedrijf. We gaan uit van uw wensen. Deze zijn voor ons volkomen leidend. We beginnen daarom altijd met het aandachtig luisteren en bespreken van uw wensen. Heeft u bij het vertalen van uw wensen naar de mogelijkheden in de praktijk onze hulp nodig? Dan bieden we u dit uiteraard graag. Het gaat uiteindelijk om het resultaat: een uitvoering die snel, goed en voordelig is.

Waar kunt u voor terecht bij een aannemersbedrijf?

Een aannemersbedrijf doet vaak meer dan uw denkt. De meest voorkomende werkzaamheden van de aannemer en zijn bedrijf zijn:

  • Het uitvoeren van nieuwbouwprojecten
  • Het doorvoeren van verbouwingen
  • Renovaties aan gebouwen en woningen
  • Het plegen van onderhoud
  • Het plaatsen van keuken en badkamers

In grote projecten is er vaak sprake van een hoofdaannemer. Deze coördineert alle werkzaamheden en besteedt het werk als deeltrajecten uit aan onderaannemers. Deze onderaannemers zijn vaak specialisten in hun vak. Denk bijvoorbeeld aan een timmerbedrijf of een loodgieter.

Aannemersbedrijf

Bouwbedrijf Dubbeldam is een zelfstandig aannemersbedrijf. Wij voeren onze opdrachten zelf uit. Er kan hooguit sprake zijn van de tijdelijke inhuur van extra krachten. Die selecteren we altijd zelf. We willen natuurlijk wel dat u als opdrachtgever de verzekering heeft dat onze kwaliteit op een voortdurend hoog niveau is.

Neem contact op met aannemersbedrijf en bouwbedrijf Dubbeldam

Bouwbedrijf R. Dubbeldam is een allround specialist voor al uw klussen, nieuwbouw en verbouw. Onze kwaliteit is uitstekend. Onze aanpak persoonlijk en onze prijs voordelig. Uw vraag kunt u aan ons sturen met een e-mail naar het e-mailadres info@bouwbedrijfdubbeldam.nl. Wilt u liever direct en persoonlijk contact met ons? Bel dan met telefoonnummer 06-22452760. Bouwbedrijf Dubbeldam? Wij zijn uw goede en voordelige aannemersbedrijf met aandacht voor uw wensen.