Bouwbedrijf

Allrounders voor klussen in en om huis en kantoor

Op zoek naar een uitstekend bouwbedrijf bij u in de regio? In Hardinxveld-Giessendam vindt u dan Bouwbedrijf R. Dubbeldam. Allrounder pur sang. Dat is wel zo prettig als er binnen uw project verschillende opdrachten liggen. Dubbeldam is uw partner als het gaat om verbouwingen, nieuwbouw, onderhoud en renovatie. Dat doen we voor particulieren, instellingen en bedrijven. Hardinxveld-Giessendam vormt de basis van waaruit wij werken door de hele regio. Kent u ons bouwbedrijf al? Dan is de kans groot dat u ons voor een volgende klus opnieuw vraagt. Kent u ons nog niet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We maken graag tijd vrij om uw wensen voor nieuwbouw en verbouw te bespreken.

De aanpak van Bouwbedrijf Dubbeldam

Ten eerste beschikken we over veel ervaring als bouwbedrijf en klusbedrijf. Die ervaring gebruiken we natuurlijk bij al onze opdrachten. Toch draaien we niet uitsluitend op onze routine. We scholen voortdurend bij om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen. Dat vinden we trouwens heel normaal. De inzichten op het gebied van duurzaamheid en milieubewust werken zijn de laatste jaren flink veranderd. Dan zijn we blij dat we u daarover een advies kunnen geven dat past in de huidige tijd. Daarbij houden we als allround bouwbedrijf altijd rekening met uw persoonlijke wensen. Luisteren naar u als klant vinden we ook vanzelfsprekend. Het is voor ons de manier om u een maatwerk offerte te kunnen bieden. Dan zult u ook merken dat we binnen het budget blijven en onze prijs concurrerend is. Hier kunnen we u natuurlijk nog veel meer over vertellen. Zullen we dat een keer in een persoonlijk gesprek doen?

Hoe kiest u een goed bouwbedrijf?

Misschien bent u op dit moment het aanbod aan het vergelijken. Bij Dubbeldam zijn we ons hiervan bewust. Wij verwachten daarom dat u bent gediend met deze uitgangspunten:

  • Gerichte adviezen gebaseerd op uw wensen
  • Een duidelijke omschrijving in een offerte en een heldere prijs
  • Afspraken worden vooraf gemaakt en nagekomen
  • Het resultaat van het werk hoort volledig naar wens te zijn
  • Respect voor u en uw persoonlijke situatie

Bij Dubbeldam houden we ons aan deze uitgangspunten. Van onze collega professionals verwachten we eigenlijk niets anders.

dakconstructie

Neem contact op met Bouwbedrijf Dubbeldam

Ons e-mailadres is info@bouwbedrijfdubbeldam.nl. Wilt u liever direct persoonlijk contact? Bel dan met Bouwbedrijf Dubbeldam, telefoonnummer 06-22452760.