Aannemersbedrijf, klusbedrijf en bouwbedrijf Dongen

R. Dubbeldam: renovatie tot nieuwbouw

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf, klusbedrijf of bouwbedrijf in Dongen? Kies dan voor een aannemer of timmerman van R. Dubbeldam. Blijf die ene kluis niet uitstellen en schakel ons vandaag nog in. Vaak horen wij de opmerking: “Ja, dat had eigenlijk al lang gedaan moeten zijn.” Geen tijd is het meest gehoorde argument. Door het niet op tijd inschakelen van een timmerman of klusbedrijf loopt u het risico dat het onderhoud uiteindelijk duurder uitvalt. Een reparatie aan een kozijn in Dongen bijvoorbeeld, kan helpen om vervanging te voorkomen. Reparatie door de timmerman is dan natuurlijk een stuk voordeliger dan het vervangen van een kozijn. Het onderhoud dat te lang werd uitgesteld. Nou komen we als Bouwbedrijf Dubbeldam natuurlijk ook langs als u delen van uw woning of kantoor in Dongen moet vervangen. Ons klusbedrijf was u dan echter liever wat eerder van dienst geweest. Bijvoorbeeld met periodiek schilderwerk, zodat we samen verrotting kunnen voorkomen.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  captcha

  Tijdig onderhoud zorgt ook in Dongen voor besparing

  Schakel klusbedrijf en aannemersbedrijf Dubbeldam op tijd in. Samen zorgen we zo voor goed onderhoud en een duurzaam uitgevoerde verbouwing. Onze timmerman is van alle markten thuis en kan veel verschillende soorten opdrachten voor u uitvoeren. Door onderhoud en renovatie tijdig uit te laten voeren bespaart u kosten. U zorgt ook voor minder milieubelasting. Door op tijd te laten schilderen voorkomt u dat bijvoorbeeld kozijnen moeten worden vervangen. Reparatie is bijna altijd voordeliger dan vervanging. Dan gaat het om een besparing in geld. Door goed onderhoud door ons klusbedrijf of tijdige renovatie als bouwbedrijf belasten we het milieu minder. Immers, ieder deel van uw woning of bedrijf dat vervangen moet worden, levert tijdens de productie milieubelasting op. Zullen we daar samen met tijdig onderhoud door de aannemer in Dongen iets aan doen?

  Waar kunt u zoal voor terecht

  Wij bieden u in Dongen en elders onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Timmerwerk
  • Verbouwing en nieuwbouw
  • Onderhoud
  • Badkamers renoveren en verbouwen
  • Interieur bouwen en verbouwen

  Bouwbedrijf Dubbeldam contactgegevens in Dongen

  Ons e-mailadres voor vragen is info@bouwbedrijfdubbeldam.nl. Telefoonnummer 06-22452760. Vraag nu ook een offerte aan van ons Aannemersbedrijf in de regio Dongen.

  Werkgebied