Aannemersbedrijf, klusbedrijf en bouwbedrijf Geertruidenberg

R. Dubbeldam: renovatie tot nieuwbouw

Bent u op zoek naar een betrouwbaar klusbedrijf of een ervaren timmerman in Geertruidenberg? Of wilt u gebruik maken van de diensten van een aannemersbedrijf in Geertruidenberg voor renovatie, verbouwing of nieuwbouw van een woning, badkamer, keuken, schuur of overkapping? Maak dan kennis met Bouwbedrijf R. Dubbeldam. Wij staan tot uw beschikking voor allerhande bouwprojecten in Geertruidenberg en bieden u vakmanschap op het gebied van timmerwerk, schilderwerk en kluswerk. Ons bedrijf heeft een solide reputatie in Geertruidenberg en de omliggende regio, met tevreden klanten die terugkeren na eerder uitgevoerde bouwprojecten en nieuwe klanten die ons via mond-tot-mondreclame benaderen. Bijvoorbeeld voor het succesvol verbouwen van een interieur, keuken of badkamer. Bent u nog niet bekend met ons klusbedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  captcha

  Waarom kiezen voor Bouwbedrijf Dubbeldam in Geertruidenberg?

  Wij zijn een bedrijf met zeer veel kennis en ervaring als aannemersbedrijf, klusbedrijf en bouwbedrijf, wat zich vertaalt in de uitstekende kwaliteit van de projecten die we uitvoeren bij de mensen thuis. Wij tonen u graag voorbeelden van onze projecten op het gebied van verbouwingen en nieuwbouw. Zo staan we als timmerman garant voor echt vakmanschap en beheersen we diverse vakgebieden. Of het nu gaat om het bouwen van een schuur of het verbouwen van een keuken; we kunnen het allemaal. Timmerwerk is een vak apart dat we bij ons bouwbedrijf tot in de puntjes beheersen. Als u vragen heeft over hoe ons bouwbedrijf uw project in Geertruidenberg zou aanpakken, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Als ervaren aannemer staan wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u graag een offerte ontvangen, bijvoorbeeld voor badkamer onderhoud of een keukenrenovatie? Dan verstrekken wij u direct een richtprijs.

  Timmerman of aannemer inschakelen in Geertruidenberg?

  Wij zijn een veelzijdig allround klusbedrijf waar u terecht kunt voor diverse diensten, waaronder:

  • Timmerwerk
  • Verbouwingen en nieuwbouw
  • Onderhoud
  • Renovatie en verbouwing van badkamers
  • Bouw en verbouwing van interieurs

  Contact met R. Dubbeldam: allround bouwbedrijf en klusbedrijf

  Bouwbedrijf R. Dubbeldam staat klaar om vakwerk te leveren als timmerman, schilder en klusser. Onze diensten zijn zeer divers en omvatten verschillende soorten werkzaamheden op het gebied van verbouwingen en nieuwbouw. Voor vragen kunt u ons bereiken via 06 22 45 27 60. U kunt ook een e-mail sturen naar info@bouwbedrijfdubbeldam.nl of het contactformulier op onze website invullen.

  Werkgebied