Aannemersbedrijf, klusbedrijf en bouwbedrijf Giessenburg

R. Dubbeldam: renovatie tot nieuwbouw

Gaat u verbouwen, nieuwbouw plegen of een renovatie doen in Giessenburg? Dan heeft u daar vast een goed aannemersbedrijf, klusbedrijf of bouwbedrijf bij nodig. Bouwbedrijf R. Dubbeldam is niet alleen een bouwbedrijf, maar ook een aannemersbedrijf en klusbedrijf. Wij werken als timmerman, schilder en klusser. Voor tal van opdrachtgevers in en rondom Giessenburg. We beschikken over veel ervaring. Toch doen we timmerwerk, verbouwingswerkzaamheden en nieuwbouw niet uitsluitend op routine. Uw klus in Giessenburg, maar ook op andere plaatsen, is namelijk altijd maatwerk. Geen situatie is hetzelfde. Iedereen heeft een persoonlijke situatie en persoonlijke wensen. Dat is bij u in Giessenburg niet anders dan op andere plaatsen. Reken op ons als het gaat om een perfect eindresultaat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  captcha

  Uw timmerman in Giessenburg

  De deuren opnieuw zelf schilderen. Dat was het plan van een van onze klanten toen hij een oudere woning in Giessenburg had gekocht. Dat bleek toch wat tegen te vallen. De deuren bleken bij een wat betere inspectie namelijk allemaal schots en scheef te hangen. Er was schade en het hang- en sluitwerk kon ook wel onderhoud gebruiken. De klant schakelde voor het timmerwerk onze timmerman in. De deuren werden weer netjes recht gemaakt en gesteld. Het hang- en sluitwerk voldeed weer prima. De grootste schades werden met vakkundig timmerwerk en reparatie weer in orde gemaakt. Het schilderwerk? Dat deed de klant zelf. Dat maakt onderdeel uit van onze praktische aanpak als bouwbedrijf. Kunt u het zelf en heeft u maar gedeeltelijk onze hulp als klusbedrijf nodig? Dan maken we daar gewoon praktische afspraken over.

  Bouwbedrijf R.Dubbeldam in Giessenburg

  Bouwbedrijf Dubbeldam werkt vanuit Hardinxveld-Giessendam voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers door de hele regio. Veelvoorkomende klussen zijn:

  • Verbouwen van uw woning of kantoor
  • Het interieur opnieuw indelen door muren te verplaatsen
  • Het realiseren van nieuwbouw, bijvoorbeeld een aanbouw
  • Timmerwerk als nieuwbouw, verbouw of reparatie
  • Complete en gedeeltelijke renovatie

  Aannemer inschakelen in Giessenburg?

  Heeft u een vraag over nieuwbouw, verbouwen of renovatie? Leg uw vraag dan voor aan Bouwbedrijf Dubbeldam. Op uw verzoek kunnen we ook direct afspraken maken en een prijsopgave geven. Bereik ons via het e-mailadres info@bouwbedrijfdubbeldam.nl of bel ons telefoonnummer en 06-22452760. Om direct een offerte te ontvangen in Giessenburg gebruikt u de button op de website.

  Werkgebied