Aannemersbedrijf, klusbedrijf en bouwbedrijf Hardinxveld-Giessendam

R. Dubbeldam: renovatie tot nieuwbouw

Zoekt u een goed bouwbedrijf in Hardinxveld-Giessendam? Dan zit u bij Bouwbedrijf R. Dubbeldam goed. Wij zijn gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Gewoon bij u om de hoek vindt u een aannemersbedrijf, klusbedrijf en specialist in renovatie. Wij bieden u allround werkzaamheden als timmerman, metselaar, schilder en alles wat u van en klusbedrijf mag verwachten. Met Hardinxveld-Giessendam als basis werken wij door de hele regio. Soms zelfs een flink stuk uit de buurt van Hardinxveld-Giessendam. Dat heeft dan vooral te maken met eerdere opdrachtgevers die zo tevreden zijn dat ze per se ons bouwbedrijf in willen schakelen. Als timmerman en allround klusbedrijf beschikken wij over veel ervaring. Kortom, zoekt u een aannemersbedrijf in Hardinxveld-Giessendam? Kies dan voor Bouwbedrijf R. Dubbeldam als uw voordelige klusbedrijf.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  captcha

  Zelf klussen in Hardinxveld-Giessendam

  Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer Nederlanders een klusbedrijf nodig hebben om een renovatie of klusjes voor de timmerman in huis uit te voeren. We zijn met zijn allen minder handig en ervaren geworden. Of we zijn te druk, zoals ook in Hardinxveld-Giessendam vaak voorkomt. Gelukkig is er de timmerman, schilder en aannemer van Bouwbedrijf Dubbeldam. Die zorgt dat de renovatie uitstekend naar een eindresultaat wordt gebracht. Heeft u twijfels of u wel over voldoende tijd beschikt om de renovatie uit te voeren? Vindt u zichzelf niet handig genoeg om als timmerman aan de slag te gaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende offerte voor u in orde.

  Opknappen, uitbreiden en verbouwen

  Bouwbedrijf Dubbeldam werkt voor particulieren en ondernemers. Bij het soort opdrachten dat wij als klusbedrijf oppakken kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Alle werkzaamheden die bij een timmerman thuishoren
  • Complete of gedeeltelijke renovatie
  • Verbouwingen in en om uw woning
  • Klusbedrijf voor ondernemingen
  • Aanbouw realiseren

  Neem gerust contact met ons op als u voor een klus staat die u uit wilt laten voeren. Wij maken graag een voordelige offerte voor u.

  Neem contact op met Bouwbedrijf Dubbeldam in Hardinxveld-Giessendam

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden als aannemer, timmerman, schilder of klusser? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen met telefoonnummer 06-22452760. Ons e-mailadres is info@bouwbedrijfdubbeldam.nl. Via de website kunt u ook direct een offerte aanvragen. U krijgt snel een antwoord. We zien u binnenkort graag in Hardinxveld-Giessendam.

  Werkgebied