Aannemersbedrijf, klusbedrijf en bouwbedrijf Kaatsheuvel

R. Dubbeldam: renovatie tot nieuwbouw

Gaat u verbouwen of nieuwbouw laten doen in Kaatsheuvel? Is een renovatie aan uw pand in Kaatsheuvel gewenst? Wilt u de timmerman laten komen voor een reparatie of onderhoud aan uw badkamers of keuken? Dan zit u bij Bouwbedrijf R. Dubbeldam helemaal goed. Wij werken vanuit Hardinxveld-Giessendam. Wij werken onder andere in Kaatsheuvel voor ondernemers en particulieren. Timmerwerk, verbouwen, nieuwbouw en renovatie behoren tot onze specialiteiten als aannemersbedrijf. Wilt u weten wat de timmerman en aannemer voor u in Kaatsheuvel kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met Bouwbedrijf Dubbeldam op. U vindt onze contactgegevens onderstaand.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  captcha

  Een voorbeeld van een opdracht in Kaatsheuvel

  Bouwbedrijf Dubbeldam voert veelzijdige opdrachten uit. We verbouwen badkamers, realiseren een aanbouw als nieuwbouw en doen het onderhoud als timmerman. In Kaatsheuvel waren we onlangs om de renovatie van twee trappen te doen. In een wat oudere woning waren vrijwel alle traptreden versleten. Sommige treden waren zelfs verrot en daarmee ronduit gevaarlijk. We hebben deze opdracht zorgvuldig en toch snel uitgevoerd. Overigens kunt u bij ons bouwbedrijf altijd rekenen op snelheid en zorgvuldigheid. De traptreden werden hersteld en in een aantal gevallen vervangen door nieuwe traptreden. U zult begrijpen dat hier veel timmerwerk aan te pas komt. Dat werk kunt u met een gerust hart aan onze timmerman overlaten. Het eindresultaat mag er wezen. Deze trappen in Kaatsheuvel kunnen er weer voor vele jaren tegenaan.

  Het aanbod van bouw- en aannemersbedrijf Dubbeldam

  Wij voeren een veelheid aan werkzaamheden uit. Nieuwbouw of verbouwen? U zegt het maar. We stellen ons altijd flexibel op en houden volledig rekening met uw wensen.Weet u niet precies wat u wilt? Moet er echter wel wat gebeuren? Vraag ons dan om advies. We voeren onder meer de volgende opdrachten uit:

  • Timmerwerk in woningen en bedrijfsgebouwen
  • Badkamers renoveren
  • Keukens stellen en plaatsen
  • Complete renovatie of gedeeltelijke renovatie
  • Het bouwen van schuren en aanbouw van nieuwe delen

  Daarbij beschikken we over veel ervaring. Dat zorgt ervoor dat uw opdracht snel en vakkundig wordt uitgevoerd. De prijs? Daar worden we het vast wel over eens.

  Bouwbedrijf Dubbeldam bij Kaatsheuvel. Contactgegevens

  U bereikt ons altijd via het e-mailadres info@bouwbedrijfdubbeldam.nl. Telefoonnummer 06-22452760 staan u ten dienste voor persoonlijk en direct contact. Kies nu ook voor onze timmerman en als klusbedrijf in Kaatsheuvel.

  Werkgebied