Aannemersbedrijf, klusbedrijf en bouwbedrijf Loon op Zand

R. Dubbeldam: renovatie tot nieuwbouw

Een renovatie in Loon op Zand op de planning? Zijn er plannen om te verbouwen in Loon op Zand? Dan zoekt u hiervoor ook vast naar een goed aannemersbedrijf of klusbedrijf. Misschien kent u Bouwbedrijf R. Dubbeldam dan al. Dan weet u vast ook dat wij bij u uit de buurt van Loon op Zand komen. Dat wij zorgen dat u goed, snel en voordelig geholpen wordt.

In Loon op Zand mochten wij al bij veel opdrachtgevers aan de slag. Voor een stuk vakwerk door de timmerman. Bij het realiseren van een aanbouw. Of voor het afbreken en opnieuw plaatsen van een schuur. Reken op ons als het gaat om een renovatie, nieuwbouw en onderhoud. In Loon op Zand en elders in de regio.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  captcha

  Schakel ons klusbedrijf in Loon op Zand in!

  Misschien heeft u het op het nieuws gehoord: steeds meer mensen hebben geen tijd om te verbouwen. Daarnaast ontbreekt het steeds meer aan de vaardigheden om onderhoud en reparatie te doen. Beide onderwerpen zijn verklaarbaar. Waar het misschien meer om draait is de vraag: wie gaat u goed, snel en voordelig helpen? Dan steken we bij Bouwbedrijf Dubbeldam onze vinger op. Wij zijn namelijk de specialist die als timmerman, aannemer en klusser wel zorgt voor het uitvoeren van alle klussen. In en om huis en ook in en rondom uw bedrijf. Meer weten over de mogelijkheden bij u in Loon op Zand? Neem vrijblijvend contact met ons op. U vindt de contactgegevens van ons klus- en aannemersbedrijf onderstaand.

  Welke klussen doet Bouwbedrijf Dubbeldam?

  Wij werken vanuit Hardinxveld-Giessendam en werken in de ruime regio. Ons klusbedrijf kenmerkt zich door veelzijdigheid. Veelvoorkomende opdrachten zijn:

  • Realiseren nieuwbouw met aanbouw aan woning
  • Onderhoud door timmerwerk
  • Gehele en gedeeltelijke renovatie woningen en bedrijfspanden
  • Badkamers verbouwen
  • Keukens plaatsen en stelwerk door de timmerman

  Een timmerman uw klus in Loon op Zand

  Bouwbedrijf Dubbeldam bereikt u altijd met een e-mail op het e-mailadres info@bouwbedrijfdubbeldam.nl. Direct contact met ons klusbedrijf krijgt u door te bellen met telefoonnummer 06-22452760. Bouwbedrijf Dubbeldam? Uw specialist in renovatie en verbouwen in Loon op Zand.

  Werkgebied