Aannemersbedrijf, klusbedrijf en bouwbedrijf Meerkerk

R. Dubbeldam: renovatie tot nieuwbouw

Bent u in Meerkerk op zoek naar een goed klusbedrijf of timmerman? Denkt u erover om een aannemersbedrijf in Meerkerk in te huren voor een renovatie, verbouwing of nieuwbouw? Dan is het tijd om kennis te maken met Bouwbedrijf R. Dubbeldam. Wij komen bij u uit de buurt van Meerkerk en werken door de hele regio. Reken op ons vakmanschap als timmerman, schilder en klusser. Daarbij hebben we voor u in Meerkerk en omgeving ook altijd een voordelige prijs in petto. Bouwbedrijf Dubbeldam is al vele jaren een begrip in Meerkerk en omgeving. Tevreden klanten komen bij ons terug, omdat we eerder een renovatie hebben gedaan. Of vanwege de badkamers die ooit zijn gemaakt en nu aan onderhoud toe zijn. Nieuwe klanten zijn regelmatig het gevolg van aanbevelingen van anderen. Bijvoorbeeld omdat we daar al voor een verbouwing aan het interieur hebben gezorgd. Kent u ons klusbedrijf helemaal nog niet? Dan is het wellicht voor u in Meerkerk aanleiding om eens nader kennis te maken.

Direct contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Waarom kiezen voor Bouwbedrijf Dubbeldam in Meerkerk?

We beschikken over veel ervaring als aannemersbedrijf, klusbedrijf en bouwbedrijf. Dat ziet u terug in de resultaten. Een voorbeeld van projecten in verbouwen en nieuwbouw laten we u graag zien. De timmerman levert vakwerk en is van alle markten thuis. Zo schakelt u de timmerman in voor het opnieuw bouwen van uw schuur, maar evengoed voor het rechtstellen en verbouwen van uw keuken. Timmerwerk is een echt vak. Bouwbedrijf R. Dubbeldam beheerst dit vak uitstekend. Ook daar zijn natuurlijk voorbeelden van te zien. Heeft u een vraag en wilt u weten hoe bouwbedrijf Dubbeldam dit aan zou kunnen pakken? Neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op. Onze aannemer biedt u direct een antwoord. Prijsopgave nodig? Een richtprijs voor bijvoorbeeld onderhoud aan uw badkamers krijgt u direct. Een offerte voor bijvoorbeeld renovatie duurt al niet veel langer.

Timmerman of aannemer inschakelen in Meerkerk?

Wij zijn een allround klusbedrijf. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor:

  • Renovatie
  • Verbouwen
  • Nieuwbouw
  • Interieur wijzigen
  • Onderhoud

R. Dubbeldam: allround bouwbedrijf en klusbedrijf

Bouwbedrijf R. Dubbeldam staat voor u klaar met goed werk als timmerman, schilder en klusser. Het werk van de timmerman is veelzijdig. U maakt gebruik van de timmerman voor veel soorten klussen die te maken hebben met verbouwen en nieuwbouw. Voor vragen kunt u ons mailen en bellen. E-mailadres info@bouwbedrijfdubbeldam.nl en telefoonnummers 0184-611079 en 06-22452760. Zien we u binnenkort voor een opdracht voor ons Aannemersbedrijf in de regio Meerkerk?

Werkgebied