Renovatie

Laat renoveren aan een specialist over

Begint u binnenkort aan een renovatie? Wilt u deze uit laten voeren en zoekt u daarvoor een geschikt bedrijf? Dan is het verstandig om vooraf een vergelijking te maken. Daarmee voorkomt u dat u met het eerste het beste bedrijf in zee gaat. U beperkt met een goede voorbereiding het risico op een teleurstelling achteraf. Een renovatie is tenslotte geen onderwerp dat vaak zal voorkomen in de meeste situaties. Bouwbedrijf R. Dubbeldam is een klusbedrijf en aannemersbedrijf dat veel ervaring heeft met het uitvoeren van een renovatie. Voor zakelijke en particulieren klanten zijn al talloze succesvolle renovaties doorgevoerd.

Over Bouwbedrijf Dubbeldam

Een renovatie uitvoeren. Dat is een specialiteit van Bouwbedrijf Dubbeldam. Wij zijn gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en werken in opdracht van particulieren, bedrijven en instellingen. Een eenvoudige renovatie en een meer complexe renovatie. Beiden zijn bij ons in vaardige handen. We baseren onze aanpak op ervaring en maatwerk. Naar onze mening werkt dit namelijk in de praktijk het beste. Door goed naar u te luisteren en uw wensen te vertalen naar een offerte op maat, leggen we de cementvloer voor een succesvol eindresultaat. Door het hele proces heen staan we voor betrouwbaarheid, praktische aanpak, snelheid en voordeel. Vraag maar eens wat we bij uw aanpak van renoveren en in het kader van de verbouwing kunnen betekenen.

Renoveren. Zelf doen of laten doen?

Bij de overwegingen om zelf een renovatie uit te voeren of deze te laten doen door een professioneel bedrijf kunt u gebruik maken van deze tips:

  • Trek voldoende tijd voor renoveren uit
  • Houdt rekening met tegenslag en onverwachte situaties
  • Begin niet aan werk waar u geen ervaring mee heeft
  • Zorg dat u veilig werkt
  • Overweeg om het renoveren gedeeltelijk aan een specialist over te laten

Bouwbedrijf Dubbeldam is zo’n specialist. Wij werken praktisch, voordelig en zijn flexibel.

Nieuwetrap Fam.Koutstaal

Die flexibiliteit komt u vooral van pas als u het renoveren gedeeltelijk zelf wilt doen. U schakelt ons dan gewoon in voor die delen waar u onvoldoende verstand of inzicht in heeft. Dat voorkomt gevaarlijke situaties en onnodige frustratie.

Neem contact met ons op over uw renovatie

Bij Bouwbedrijf R. Dubbeldam geven we u graag meer informatie over de mogelijkheden in uw situatie. We beloven u maatwerk en een scherpe prijs. U kunt ons bellen voor direct contact op telefoonnummer 06-22452760. Uw e-mail kunt u sturen naar het e-mailadres info@bouwbedrijfdubbeldam.nl. Laat uw renovatie kundig en veilig verlopen en kies voor Bouwbedrijf Dubbeldam.