Timmerman

Een oud en veelgevraagd ambacht

Timmerman is een echt ambacht. Zoekt u een goede timmerman? Dan kan de keuze voor de beste timmerman soms lastig zijn. Een goed bouwbedrijf zal altijd in ieder geval een goede timmerman in huis hebben. Het ambacht is namelijk essentieel als het resultaat van een verbouwing, renovatie en nieuwbouw van uitstekende kwaliteit moet worden. Gaat u op zoek naar een bouwbedrijf dat uw nieuwbouw, verbouwing of renovatie gaat uitvoeren? Zorg dan in ieder geval dat u navraag heeft gedaan naar de kennis en ervaring van de timmerlieden. Daarmee zet u zeker een stap in de goede richting. Het geeft een basis om bij de uiteindelijke keuze hierin ook de juiste te maken. Ieder zichzelf respecterend bouwbedrijf heeft tenminste een uitstekende timmerman in huis.

De timmerman van Bouwbedrijf R. Dubbeldam

Bouwbedrijf Dubbeldam is een allround klusbedrijf. Wij verzorgen vele soorten opdrachten die met verbouwen en nieuwbouw te maken hebben. Dat doen we inmiddels al een flink aantal jaren. Wij beschikken over uitstekende timmerlieden. De timmerman die bij u over de vloer komt, zorgt voor vakmanschap en kwaliteit. Lastige klussen, zoals een traprenovatie of het nauwkeurige stellen van deuren, zijn bij bouwbedrijf Dubbeldam in vaardige handen. Dat maakt een duidelijk verschil bij het eindresultaat van uw opdracht. Wilt u meer weten over de kwaliteit die wij leveren? Bel ons dan op voor ervaringen uit de praktijk. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen. Gebruik hiervoor de button “offerte aanvragen” op de website.

Wat is eigenlijk het werk van timmermannen?

Timmermannen doen meer dan alleen timmeren. Binnen de bouw is het misschien wel het meest belangrijke beroep. Wij zorgen bijvoorbeeld voor:

  • Het plaatsen en stellen van deuren en kozijnen
  • Hang- en sluitwerk perfect in orde maken
  • Voorbereiden en afronden van het werk van anderen, zoals de loodgieter
  • Het in elkaar zetten van meubels
  • Montage van keukens, badkamers, dakkapellen en daken

Bel of mail ons gerust als u een vraag heeft over uw persoonlijke situatie bij nieuwbouw of verbouw.

Wilt u onze timmerman inhuren?

Timmerman

Bouwbedrijf Dubbeldam is een allround specialist. Wij zorgen onder meer voor uitstekend timmerwerk. Onze timmermannen zijn allemaal uitstekende vakmensen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om ons in te huren? Mail dan naar het e-mailadres info@bouwbedrijfdubbeldam.nl. Ons telefoonnummers voor direct persoonlijk contact is 06-22452760 . Gaat onze timmerman binnenkort ook bij u aan het werk?